Psalmii

Episcopia Romano-Catolică de Iaşi, prin Oficiul pentru Comunicaţii Sociale, pune la dispoziţia publicului larg două CD-uri format mp3 cu Psalmii, 15 CD-uri audio cu Psalmii. Setul de două CD-uri în format MP3 costă 35 de lei, iar setul de cincisprezece CD-uri în format audio costă 50 de lei.

achiziţionaţi setul de CD-uri MP3 achiziţionaţi setul de CD-uri audio

Lectura Psalmilor a fost realizată de PS Petru Gherghel, introducerea la text a fost realizată de pr. Alois Bulai, iar lectura rugăciunilor a fost realizată de pr. Cornel Cadar. Textele au fost luate din volumul "Psalmii. Traducere, note şi comentarii" de pr. Alois Bulai, pr. Anton Budău, pr. Iosif Răchiteanu realizat în 2005 de Editura "Sapientia". Rugăciunile după Psalmi au fost concepute de pr. Paolino Beltrame-Quattrocchi, OCSO. Crainic-prezentator şi redactor a fost Aurel Brumă. Proiectul coperţilor a fost conceput de Paul Ciupitu. Ilustraţia muzicală a fost realizată de Valentin Brumă.

Puteţi asculta oricare din cei 150 de psalmi folosindu-vă de "cutiile" Box.com. Vă rugăm folosiţi facilitatea de mai jos doar pentru audiţie. Dacă doriţi să descărcaţi psalmii în format MP3, mergeţi aici.


Psalmii (1-50)

Oficiul pentru Comunicaţii Sociale al Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi.

Psalmii (51-100)

Oficiul pentru Comunicaţii Sociale al Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi.


Psalmii (101-150)

Oficiul pentru Comunicaţii Sociale al Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi.


Dacă întâmpinaţi probleme cu descărcarea sau audierea MP3-urilor (ex: sunteţi sub Linux, Android, iOS sau alt sistem de operare ce nu suportă Flash), folosiţi butoanele puse la dispoziţie pentru a ajunge pe Box.com.

 
© 2013 DeiVerbum.ro - un proiect dezvoltat de Catholica.ro în colaborare cu Ercis.ro şi EdituraSapientia.ro